Ontdek hier onze opleidingen

Begin je kennis en vaardigheden hier op te bouwen als je in de praktijk aan de slag wilt met Ketogene Metabole Therapie. Momenteel bieden we twee verschillende opleidingen.

Lees per scholing of je een vooropleiding nodig hebt.

ketogeen dieet

Ketogene Therapie

Ontdek de kracht van het ketogeen voedingsplan in jouw praktijk!

Het ketogeen dieet wint aan populariteit en jouw klanten of patiënten hebben er vast al iets over gelezen op internet of social media. Voor velen is het een snelle manier om gewicht te verliezen, terwijl anderen het zien als een methode om bepaalde ziektebeelden te verlichten. Maar hoe integreer je het ketogeen voedingsplan nu effectief in jouw praktijk?


Voor wie?

  • Gewenst: Afgeronde beroepsopleiding tot diëtist, therapeut (bijvoorbeeld orthomoleculair, natuurgeneeskundig, of (para)medisch professional).

  • Geadviseerd: HBO medische basiskennis

  •  Twijfel je of je de juiste opleiding hebt? Neem contact met ons op.


Ontdek meer over de inhoud van deze opleiding en hoe je je kunt aanmelden en klik op de knop hieronder.  

ketogeen dieet cursus

Ketogene Voeding en Leefstijl

De interesse in een ketogene leefstijl groeit met de dag! Hoewel er talloze programma's en boeken over ketogene voeding beschikbaar zijn, verlangen velen naar professionele begeleiding. Helaas zijn er nog maar weinig experts op dit gebied. Maar dat verandert nu!


Na afronding van de opleiding kun je als gecertificeerd Ketogeen Voedingscoach gaan werken met het Keto Leefstijl Programma als affiliate. Dit is niet verplicht. Je kunt ook kiezen om de kennis op je eigen manier toe te passen in je werk. Uiteraard vermelden we je graag op onze website zodat mensen je kunnen vinden.


Voor wie?

  • Geschikt voor gewichtsconsulenten, sportcoaches, personal trainers, voedingsconsulenten of vergelijkbaar.
  • Ook toegankelijk voor ervaringsdeskundigen.
  • Twijfel je of je het juiste kennisniveau hebt, neem dan contact op.


Ontdek wat je gaat leren en hoe je je kunt aanmelden en klik op de knop hieronder.