Ontdek onze FLEX e-learnings en scholingen

Dit kan je introductie zijn in de nieuwe wereld van de Ketogene Metabole Therapie. Het kan ook een verdiepende aanvulling zijn als je al een basis opleiding hebt gevolgd over ketogene therapie en leefstijl.

Lees per scholing of je een vooropleiding nodig hebt.

€47,00

E-learning 'Keto bij Lymfoedeem en Lipoedeem'

Lymfoedeem en lipoedeem zijn over het algemeen progressieve aandoeningen die met moeite te behandelen zijn en waar eigenlijk geen remedie tegen is. Dit geeft een gevoel van machteloosheid. Naast fysieke klachten kan het ook leiden tot psychische problemen.

Het verlagen van insulinespiegels en de aanwezigheid van ketonen in de bloedbaan hebben een onverwachts krachtig en positief effect. Ontdek hoe een ketogene leefstijl verlichting kan bieden bij deze aandoeningen van het lymfenstelsel. 


Voor wie?
Voor deze e-learning heb je geen specifieke vooropleiding nodig en is voor iedereen toegankelijk.


Ontdek wat je gaat leren en hoe je kunt bestellen en klik op de knop hieronder.


€47,00

E-learning 'Ketonen, wat meet je eigenlijk en hoe interpreteer je het?'

Wanneer iemand een ketogeen voedingsplan volgt dan is het meten van ketonen essentieel. Dat kan zowel in de urine, het bloed als in de adem. Maar, wat meet je nu precies? Wat vertelt een meting je eigenlijk? En waarom meet je na langdurige ketose nog maar met moeite ketonen?


Voor wie?

Verdiepende e-learning voor professionals en ervaringsdeskundigen. Voor deze e-learning heb je geen specifieke vooropleiding nodig en is voor iedereen toegankelijk. Enige basiskennis is wenselijk.


Ontdek meer over de inhoud van deze e-learning en hoe je kunt bestellen en klik op de knop hieronder.  

Wil je deze e-learning met korting volgen? Luister dan naar de podcast die over dit onderwerp opgenomen werd.