Louisette Blikkenhorst

Over Ketogeen Instituut ​​​​Nederland

Ketogene Leefstijl en Educatie

Leefstijlziektes de wereld uit helpen

Leefstijlziektes, een term die je steeds vaker hoort. Wat zijn dat voor ziektes eigenlijk? Het zijn alle ziektes waarbij factoren zoals voeding, bewegen, ontspannen, slapen en andere leefstijlzaken een rol spelen. Ruwweg is dat 95% van alle ziektebeelden. Wat vaak als het "lot" wordt gezien, blijkt met aanpassingen in leefstijl enorm te verbeteren. Ook ziektes die als "chronisch" bestempeld worden.

Een ketogene leefstijl of dieet heeft een krachtig en positief effect op de metabole gezondheid en daarmee het hele lichaam. Dit merk je aan je energie, je gewicht, je mentale helderheid en je lichamelijke gezondheid. Mijn missie is om een ketogene leefstijl bij een groter publiek bekend te maken. Hiervoor ben ik een netwerk van professionals en deskundigen aan het creëeren zodat er een groot platform ontstaat voor ketogene diëten als leefstijl en therapie. 


Louisette Blikkenhorst - founder Ketogeen Instituut Nederland

Onze diensten

Les ketogeen dieet

Cursus Ketogene Therapie

Op zoek naar betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie? Ben je therapeut, diëtist, arts of verpleegkundige en wil je werken met het ketogeen dieet als interventie in de praktijk? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

Ketogene Voeding en Leefstijl

Cursus Ketogene Voeding   en Leefstijl

Ben je gewichtsconsulent, leefstijlcoach, personal trainer of een andere gezondheidscoach? 

Leer de basis van een ketogene leefstijl in de cursus Ketogene Voeding en Leefstijl. 

Louisette Blikkenhorst

Keto Leefstijl Programma

Zelf aan de slag? 

Pak je gezondheid en vitaliteit terug
start nu met je ketogene leefstijl. 

Alles wat je nodig hebt om je gezonde ketogene leefstijl
voor jezelf én je familie tot een succes te maken.

Wat zeggen onze deelnemers?

Zeker de moeite waard om te volgen!

Cursus Ketogene Therapie


Fijne en praktische studiemethode! Duidelijke uitleg, korte samenvatting in sheets en met afsluitende toetsvragen per module én aanvullend lesmateriaal met filmpjes. Daarnaast handige tools zoals diverse checklisten en uitgebreide onderbouwing met studies en bibliografieën. Je kunt in je eigen tijd studeren en werkt toe naar een afsluitende lesdag met examen. Een mooie verdiepende opleiding, ook voor therapeuten die al bekend zijn met het ketogeen dieet. Louisette is bovendien goed benaderbaar wanneer er vragen zijn. Dus zeker de moeite waard om deze opleiding te volgen!

Floor van Leeuwen

Floor van Leeuwen

Orthomoleculair Therapeut Sanavita


Blij met deze kennis

Cursus Ketogene Voeding en Leefstijl


Ik heb onlangs de opleiding Ketogene Voeding & Leefstijl gevolgd. Ik was op zoek naar verdieping over dit onderwerp zodat ik mijn klanten breder kan adviseren. 

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren en ben blij met de opgedane kennis. 

Suus van den Belt
FIT CHANGE

Mijn broeken glijden letterlijk van mijn heupen

Keto Leefstijl Programma


Mijn hele volwassen leven is mijn gewicht een worsteling geweest. En hoe zorgvuldiger ik in de loop van de jaren ook ging eten werd ik in de loop van de jaren steeds zwaarder, hield vocht vast en kreeg standaard een vervelende opgeblazen gevoel na een maaltijd. In overleg met mijn huisarts ben ik eind juli 2018 met het programma begonnen. Sindsdien ben ik in een nieuwe wereld beland. Wat ook tot mijn grote verbazing en verrassing kwam, is dat ik over mijn hele lijf ging afvallen, niet alleen in mijn gezicht. Ik blijf hierdoor mooi in balans.

Monique

Onze partners

Alles voor & over jouw keto dieet!


Be The Best Me!


“Jouw gezondheid en welzijn een boost geven met de keto lifestyle. Dat is onze missie. Wij staan voor je klaar om je keto-reis te kickstarten. En om je te helpen gewicht te verliezen, beter te presteren, meer energie te krijgen en gezond en fit te blijven. Je kunt op ons rekenen, in elke fase van je keto-avontuur!”

- Ben Nordemann - Go-Keto CEO & Founder

Jouw Switch naar een betere gezondheid


Bij BodySwitch pakken we samen de oorsprong van je chronische klachten aan!

Wist je dat er ruim 8 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische aandoeningen heeft. En dat hierdoor vaak de kwaliteit van leven van henzelf (en van hun directe omgeving) onnodig zwaar wordt aangetast! De missie van BodySwitch is het om meer mensen bewust te maken, dat wel degelijk iets te doen is aan duurzame verbetering van aanhoudende gezondheidsklachten: door de oorzaak ervan op te sporen en effectief aan te pakken met de wetenschappelijke inzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde

BodySwitch is het enige professioneel opgezet netwerk van samenwerkende praktijken binnen de orthomoleculaire geneeskunde in Nederland. Onze experts delen hun kennis en ervaring, en ondersteunen elkaar bij het oplossen van gezondheidsklachten. De kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel.