Uit: Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk. Het nieuwe eten volgens De Real Meal Revolutie

VOOR 2 PERSONEN

Dit is een fantastisch vegetarisch gerecht en past perfect bij de herfst. Je kunt het ook als bijgerecht serveren. Met een flinke schep van die heerlijke room erbij heb je verder niets nodig.

4 portobello’s

4 tenen knoflook, heel

150 g walnoten, grof gehakt

120 g roomboter of spekvet

120 g dikke room (clotted cream of crème fraîche)

zout en peper

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Verwijder de steeltjes van de paddenstoelen en leg ze met de hoed omlaag in een ovenschaal. Leg in het midden van elke paddenstoel een teen knoflook.
  • Meng de walnoten met de roomboter of het spekvet en verdeel ze over de paddenstoelen.
  • Rooster de paddenstoelen 15 minuten in de oven, of tot ze gaar zijn.
  • Dien de paddenstoelen onmiddellijk op, met een flinke schep room en zout en peper.

Opmerking: Als je niet zo gek bent op een hele teen knoflook, kun je de knoflook ook voor het opdienen verwijderen. Geur en smaak hebben zich dan al aan de paddenstoelen afgegeven.

 

Met dank aan Uitgeverij Atlas Contact


Laat je emailadres achter voor de nieuwsbrief én ontvang de Keto Leefstijl Lijsten. Deze lijsten zijn een heel handig hulpmiddel voor je nieuwe ketogene leefstijl én je blijft op de hoogte van het laatste nieuws. Met je gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en je kunt je altijd eenvoudig afmelden.

Laat je naam en e-mailadres achter!

Heb je gelezen over insulineresistentie en wil je weten hoe het bij jou zit? Doe dan de gratis Insulineresistentie Check.Over Louisette

Louisette is ketogeen expert met als missie om zoveel mogelijk mensen de kracht van ketogene voeding te laten ervaren. Voor professionals is er een bijscholing Ketogene Therapie zodat zij bij hun klanten deze krachtige interventie kunnen inzetten. Voor iedereen die zelf wil voelen wat een ketogene leefstijl met je doet, is er het Keto Leefstijl Programma.

Verbeter de energie in je lijf en in je bol, voel je gezonder en sterker worden en kom op een goed gewicht.