Test of je metabool gezond bent
Nieuwe datum: 02 juli 2023


Doe de Insuline Respons Test

Informatie en data

Nieuwe datum: 2 juli 2023

De Insuline Respons Test laat zien in hoeverre je metabool gezond bent. Lang voordat er een klachten of symptomen zijn, lang voordat er een ziekte gediagnostiseerd wordt, brengt deze test in kaart wat jouw risico is op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen.


Meet je insulineresistentie
De allerbeste methode om vast te stellen of je insulineresistent bent, is de Insuline Respons Test. Deze test is gebaseerd op de methode van Dr. Kraft. Hierbij worden zowel glucose als insuline gemeten waardoor een curve ontstaat die laat zien hoe de insulinerespons is.


Wat houdt de clinic in?
In totaal wordt er vier keer via een vingerprik bloed afgenomen om glucose en insuline te meten. Voor de eerste prik moet je nuchter zijn. Daarna neem je 75 gram glucose in en wordt er nog drie keer geprikt en gemeten.
Deze vier metingen bij elkaar geven een helder beeld van hoe gevoelig je bent voor de werking van je lichaamseigen insuline. Het geeft een goede indicatie hoe insulineresistent je bent. 


Wanneer en waar?
De eerstvolgende clinic voor de Insuline Respons Test is op zondag 2 juli in Hilversum.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met alle informatie zoals adres en programma.

Kosten
€185,00 voor een 3,5 uur durende clinic.
Dit is inclusief vier keer testen, een presentatie over insulineresistentie door Louisette, uitleg van de resultaten en controle door onze wetenschappelijk adviseur, een PDF met je waardes en curves, follow up indien gewenst en natuurlijk koffie, thee, en een lichte lunch zodat je niet met lege maag naar huis gaat.


LET OP:

Nu kun je nog boeken voor de prijs van €185. Vanwege uitbreiding van onze diensten zal de prijs binnenkort omhoog gaan. Wacht niet te lang en boek nu je plaats voor deze clinic.


Hoor het als eerste

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Meld je dan aan voor de mailinglijst via de knop onderaan deze pagina.

Blijf op de hoogte via onze mailinglijst!