DEZE PAGINA KRIJGT EEN UPDATE – DEZE ZOMER EEN NIEUW PROGRAMMA!

Kies voor een leefstijl en niet voor een dieet.
Een dieet is tijdelijk, je leefstijl voor altijd.
Dit zijn de eerste 12 weken van je nieuwe gezondere leven.

Ontdek hoe je in 4 fases een betere fysieke en mentale gezondheid kunt bereiken. Ketogeen Instituut Nederland deelt de kennis en de vaardigheden met je zodat je die zelf kunt toepassen.
Verander je leven!

  • Ben je de grip kwijt op je gezondheid, vitaliteit en gewicht?
  • Heb je gehoord dat een ketogeen dieet goed werkt bij allerlei klachten en ziektebeelden?
  • Dat je er zonder moeite mee op gewicht kunt komen?
  • Wil je zo’n dieet wel volgen maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken in combinatie met jouw klachten of gezondheidssituatie?
  • Ben je al begonnen met een ketogeen dieet en loop je vast?
  • Heb je begeleiding nodig om het passend te maken bij jouw leven en persoonlijke situatie?

Bij Ketogeen Instituut Nederland vind je de kennis en ondersteuning om je nieuwe ketogene leefstijl tot een goed en duurzaam resultaat te brengen.

Keto Leefstijl Programma (tijdelijk niet verkrijgbaar i.v.m. update van het programma)

Dit krijg je bij het Keto Leefstijl Programma:

  • Wekelijkse lessen en video’s met opdrachten en werkdocumenten om praktisch en met een goed begrip van het proces je nieuwe leefstijl op te bouwen.
  • Werkdocumenten en opdrachten om mee aan de slag te gaan.
  • Toegang tot de Keto Community op Facebook.
  • Literatuurlijst voor de beste ketoproof boeken.

Dit zijn de eerste stappen naar je nieuwe gezonde leven.
Dat duurt langer dan twaalf weken…
het is voor de rest van je leven.

Online Programma met Coaching

Met coaching van Louisette is de kans van slagen groter. Wil je meer dan 20 kilo kwijt? Of heb je te maken met een ziektebeeld? Dan is het een goed idee om niet alleen het online programma te volgen maar om dat te combineren met coaching. Maandelijks kijkt Louisette mee naar je voortgang en stuurt bij waar nodig. Je kunt je eigen situatie bespreken waardoor je een advies krijgt wat op jou is afgestemd. Bij gezondheidsklachten (zowel lichamelijk als psychisch) hebben bepaalde processen in het lichaam vaak een duwtje in de rug nodig. Louisette is gediplomeerd en ervaren orthomoleculair therapeut en kan met suppletie deze processen ondersteunen. Hierdoor kom je eerder tot herstel van je gezondheid en heb je eerder resultaat.

Coachingspakket i.v.m. update tijdelijk niet verkrijgbaar

Elk dieet in de wereld belooft in een aantal weken resultaat. Helaas falen de meeste diëten op de lange termijn. Wil je echt gezond en slank zijn voor de rest van je leven dan heb je meer dan een paar weken nodig. Het Keto Leefstijl Programma maakt in een paar weken de eerste verbeteringen zichtbaar, maar de echte winst zit ‘m in de lange termijn. Dat is het ultieme doel.

Wil je niet langer lijden onder een ongezonde leefstijl?
Stop dan met denken in diëten. Vergeet korte termijn doelen, denk groter, ga voor het totale plaatje. Een gezond leven duurt langer dan 12 weken, het is de rest van je leven.

De Keto Leefstijl is arm aan koolhydraten, rijk aan gezonde vetten. Het leert je lichaam weer vet als primaire bron van energie te gebruiken. Je ontwikkelt een ketogene leefstijl waarbij je stofwisseling flexibel wordt en moeiteloos switcht tussen vetten en koolhydraten. Zo heb je altijd genoeg energie voor elke situatie.

Wie is Louisette Blikkenhorst?

Ik ben ketogeen dieet expert, orthomoleculair en kPNI therapeut en coach. Internationaal gediplomeerd met jarenlange praktijkervaring. Als geen ander kan ik voeding en leefstijl inzetten bij allerlei symptomen, klachten en chronische ziektebeelden. Daarmee boek ik hele goede resultaten.
“Al jaren ben ik op zoek naar een effectieve manier van eten en leven die daadwerkelijk je gezondheid kan herstellen. Uiteindelijk heb ik die gevonden in het ketogeen dieet. Bijkomend effect is dat je er ook nog gewicht mee verliest.”

De afgelopen jaren begeleidde ik mensen naar een gezonde manier van leven waarbij hun klachten en symptomen verminderden of verdwenen. Met orthomoleculaire ondersteuning en kPNI inzichten bereiken mijn klanten niet alleen snelle verbeteringen maar ook resultaten op de lange termijn.

Om het groeiend aantal klanten te kunnen helpen is het Keto Leefstijl Programma ontworpen. Zo kunnen nog meer mensen profiteren van deze gezonde leefstijl.

Ervaringen van deelnemers

HET KOST ME GEEN MOEITE OM VOOR GEZONDE VOEDING TE KIEZEN

Ik benaderde Louisette omdat ik goed voor mijn lijf wilde zorgen en minder last wilde hebben van energiedips. Na een uitgebreide intake gaf ze me haar adviezen stukje bij beetje. Zo werd ik niet overvoerd en lukte het me mijn leven langzaam maar zeker om te buigen. Dat ik haar kon benaderen als ik even twijfelde of me ‘anders dan anders’ voelde was geruststellend. Haar begeleiding behoedt me voor een terugval. Resultaat na een paar maanden: ik voel me fitter, ben 8 kilo kwijt en ik heb nauwelijks energiedips.

LOUISETTE IS EEN HELE FIJNE THERAPEUT MET EEN SCHAT AAN KENNIS

Het viel me in eerste instantie niet mee om in ketose te komen. Ik heb veel last van vermoeidheid en rommelende ontlasting gehad en ik bleef langer moe dan verwacht. Louisette heeft me steeds geduldig bijgestaan en uitleg gegeven. Toen dat effect eenmaal kwam begon ik me heel erg goed te voelen, zelfs geweldig op bepaalde momenten. Louisette is een hele fijne therapeute met een schat aan kennis. Ze denkt goed met je mee en denkt verder dan alleen de voeding. Ze is geduldig en heeft een goed gevoel voor humor. Ik kan zowel ket Keto Leefstijl Programma als Louisette van harte aanbevelen!

MIJN BROEKEN GLIJDEN LETTERLIJK VAN MIJN HEUPEN

Mijn hele volwassen leven is mijn gewicht een worsteling geweest. En hoe zorgvuldiger ik in de loop van de jaren ook ging eten werd ik in de loop van de jaren steeds zwaarder, hield vocht vast en kreeg standaard een vervelende opgeblazen gevoel na een maaltijd. In overleg met mijn huisarts ben ik eind juli 2018 met het programma bij Louisette begonnen. Sindsdien ben ik in een nieuwe wereld beland. Wat ook tot mijn grote verbazing en verrassing kwam, is dat ik over mijn hele lijf ging afvallen, niet alleen in mijn gezicht. Ik blijf hierdoor mooi in balans.