Totaal onverwacht sprak ik pas met mijn grote held Professor Tim Noakes. Beetje zenuwachtig en zonder veel voorbereiding zat ik oog in oog met hem voor een interview via Skype. De Prof, zoals hij genoemd wordt, bleek een zeer sympathieke man te zijn die graag vertelt over zijn missie.

Wetenschap

Tim Noakes, professor in sport- en bewegingswetenschappen aan de universiteit van Kaapstad in Zuid-Afrika, heeft veel onderzoek gedaan naar de relatie tussen voeding, gezondheid en energie.  Hij heeft meer dan 750 wetenschappelijke boeken en artikelen gepubliceerd. Wij kennen hem van de boeken ‘Koolhydraatarm, Suikervrij en Vetrijk’ (eerder verschenen onder de titel ‘De Real Meal Revolutie’) en ‘Super Eten voor Superkinderen’Deze boeken vormen de basis van het Keto Leefstijl Programma.

Wil je meer weten over het werk van de Prof, kijk dan op op de website van The Noakes Foundation.

Kijk hier naar het interview.


Laat je emailadres achter voor de nieuwsbrief én ontvang de Keto Leefstijl Lijsten. Deze lijsten zijn een heel handig hulpmiddel voor je nieuwe ketogene leefstijl én je blijft op de hoogte van het laatste nieuws. Met je gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en je kunt je altijd eenvoudig afmelden.

Laat je naam en e-mailadres achter!

Heb je gelezen over insulineresistentie en wil je weten hoe het bij jou zit? Doe dan de gratis Insulineresistentie Check.Over Louisette

Louisette is ketogeen expert met als missie om zoveel mogelijk mensen de kracht van ketogene voeding te laten ervaren. Voor professionals is er een bijscholing Ketogene Therapie zodat zij bij hun klanten deze krachtige interventie kunnen inzetten. Voor iedereen die zelf wil voelen wat een ketogene leefstijl met je doet, is er het Keto Leefstijl Programma.

Verbeter de energie in je lijf en in je bol, voel je gezonder en sterker worden en kom op een goed gewicht.