Louisette Blikkenhorst

Over Ketogeen Instituut ​​​​Nederland

Ketogene Leefstijl en Educatie

Op weg naar een wereld zonder leefstijlziektes!

Leefstijlziektes, een term die steeds vaker opduikt. Maar wat houdt het eigenlijk in? Het zijn alle ziektes waarbij factoren zoals voeding, beweging, ontspanning, slaap en andere leefstijlaspecten een cruciale rol spelen. En verrassend genoeg omvatten ze maar liefst 95% van alle ziektebeelden. Wat voorheen als het "noodlot" werd beschouwd, blijkt nu sterk te verbeteren door aanpassingen in onze leefstijl, zelfs bij aandoeningen die als "chronisch" werden bestempeld.


Een ketogene leefstijl of dieet blijkt een krachtig en positief effect te hebben op onze metabole gezondheid en daarmee op ons gehele lichaam. Het resulteert in een toename van energie, een beter gewichtsbeheer, helderheid in onze geest en een verbeterde algehele gezondheid. Mijn missie is om de voordelen van een ketogene leefstijl bij een breder publiek bekend te maken.

Daarom werk ik aan het creëren van een netwerk van professionals en deskundigen, waardoor er een groot platform ontstaat voor ketogene diëten als leefstijl en therapie. Samen streven we naar een wereld waarin leefstijlziektes geen kans meer krijgen!


Louisette Blikkenhorst - founder Ketogeen Instituut Nederland

Onze diensten

Les ketogeen dieet

Cursus Ketogene Therapie

Ben je op zoek naar betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde informatie? Werk je als therapeut, diëtist, arts of therapeut en wil je het ketogeen dieet als interventie in de praktijk toepassen?

Dan is deze opleiding perfect geschikt voor jou.

Ketogene Voeding en Leefstijl

Cursus Ketogene Voeding en Leefstijl

Ben je gewichtsconsulent, leefstijlcoach, personal trainer of een andere gezondheidscoach? 

Ontdek de fundamenten van een ketogene leefstijl in de opleiding Ketogene Voeding en Leefstijl.

Louisette Blikkenhorst

Keto Leefstijl Programma

Zelf aan de slag? 

Pak je gezondheid en vitaliteit terug
door nu te beginnen met je ketogene leefstijl.


Ontdek alles wat je nodig hebt om jouw gezonde ketogene leefstijl, zowel voor jezelf als je familie, tot een succes te maken.

Wat zeggen onze deelnemers?

Zeker de moeite waard om te volgen!

Cursus Ketogene Therapie


Fijne en praktische studiemethode! Duidelijke uitleg, korte samenvatting in sheets en met afsluitende toetsvragen per module én aanvullend lesmateriaal met filmpjes. Daarnaast handige tools zoals diverse checklisten en uitgebreide onderbouwing met studies en bibliografieën. Je kunt in je eigen tijd studeren en werkt toe naar een afsluitende lesdag met examen. Een mooie verdiepende opleiding, ook voor therapeuten die al bekend zijn met het ketogeen dieet. Louisette is bovendien goed benaderbaar wanneer er vragen zijn. Dus zeker de moeite waard om deze opleiding te volgen!

Floor van Leeuwen

Floor van Leeuwen

Orthomoleculair Therapeut Sanavita


Blij met deze kennis

Cursus Ketogene Voeding en Leefstijl


Ik heb onlangs de opleiding Ketogene Voeding & Leefstijl gevolgd. Ik was op zoek naar verdieping over dit onderwerp zodat ik mijn klanten breder kan adviseren. 

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren en ben blij met de opgedane kennis. 

Suus van den Belt
FIT CHANGE

Mijn broeken glijden letterlijk van mijn heupen

Keto Leefstijl Programma


Mijn hele volwassen leven is mijn gewicht een worsteling geweest. En hoe zorgvuldiger ik in de loop van de jaren ook ging eten werd ik in de loop van de jaren steeds zwaarder, hield vocht vast en kreeg standaard een vervelende opgeblazen gevoel na een maaltijd. In overleg met mijn huisarts ben ik eind juli 2018 met het programma begonnen. Sindsdien ben ik in een nieuwe wereld beland. Wat ook tot mijn grote verbazing en verrassing kwam, is dat ik over mijn hele lijf ging afvallen, niet alleen in mijn gezicht. Ik blijf hierdoor mooi in balans.

Monique

Onze partners

Alles voor & over jouw keto dieet!

Be The Best Me!


“Jouw gezondheid en welzijn een boost geven met de keto lifestyle. Dat is onze missie. Wij staan voor je klaar om je keto-reis te kickstarten. En om je te helpen gewicht te verliezen, beter te presteren, meer energie te krijgen en gezond en fit te blijven. Je kunt op ons rekenen, in elke fase van je keto-avontuur!”

- Ben Nordemann - Go-Keto CEO & Founder

"Individually, we are one drop. Together, we are an ocean."

– Ryunosuke Satoro 

Wereldwijd netwerkvan experts op het gebied van metabole gezondheid.


Ketogeen Instituut Nederland is trots om deel te zijn van het netwerk van Mason & Lanz.

Mason & Lanz is een in Zwitserland gevestigd bedrijf dat zich inzet voor het bevorderen van betere gezondheidsresultaten door middel van voedingseducatie en ondersteuning.

"We believe that the greatest results for ourselves and others working in the health care industry can be achieved through sincere and mutually beneficial cooperation, and as such we’re dedicated to leveraging potential through collaboration and partnership. We remain committed to our vision of creating a dynamic platform integrating all partners while building client trust by maintaining full independence.

Our network includes some of the most prominent practitioners and scientific experts in the field of metabolic health today."

Mason & Lanz Metabolic Solutions